Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Apple airtag nedir? Kaç para
Apple airtag nedir? Kaç para
Apple airtag nedir? Kaç para
 
TEKNOLOJİ >> 21 Nisan 2021 - Saat: 14:35

Apple airtag nedir?

AirTag ile eşyalarınızı bulmak inanılmaz kolay hale geliyor. Birini anahtarlarınıza takın, diğerini sırt çantanıza atın. Ve Bul uygulamasıyla eşyalarınızın nerede olduğunu görün. Bu kadar basit. Üstelik Bul uygulaması sayesinde Apple aygıtlarınızı da takip edebiliyor, ailenizin ve arkadaşlarınızın nerede olduklarından haberdar olabiliyorsunuz.

Cüzdanınızı bulamıyor musunuz? AirTag takılıysa çok da endişelenmenize gerek olmayabilir. Bul uygulamasındaki yeni Nesneler sekmesine giderek yerleşik hoparlörden bir ses çalın veya “Hey Siri, cüzdanımı bul” deyin. Koltuğun altında veya yan odada mı kalmış? Sesi takip edin ve cüzdanınızı kolayca bulun.

AirTag’iniz yakındaysa iPhone’unuz Tam Konum Bulma özelliği ile sizi doğrudan ona yönlendirebiliyor.1 Ultra Geniş Bant teknolojisi sayesinde AirTag ile aranızdaki mesafeyi ve hangi yöne gitmeniz gerektiğini görebiliyorsunuz.

Tam Konum Bulma özelliği aşağıdaki aygıtlarla uyumludur:

https://www.yerelrehber.gen.tr/istanbul_hava_durumu_60_gunluk_tum_ilceler-h87.html

iPhone 11
iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max
iPhone 12 ve iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max

Nasıl mı çalışıyor ?

AirTag’iniz, Bul ağında yer alan yakındaki aygıtların algılayabildiği güvenli bir Bluetooth sinyali yayıyor. Bu aygıtlar AirTag’inizin konumunu iCloud’a gönderiyor, siz de Bul uygulamasını açarak AirTag’inizin nerede olduğunu haritada görebiliyorsunuz. Tüm bu süreç, gizliliğinizi korumak için anonim ve şifrelenmiş olarak gerçekleşiyor. Üstelik AirTag o kadar verimli çalışıyor ki pil ömrü veya veri kullanımı hakkında endişelenmeniz gerekmiyor.

Apple airtag kaç para

Apple airtag 30 dolardan satışa sunulacak. Türkiyede ise 299 TL'den satılması bekleniyor. 

 

 
Facebook
-