Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Kadınlar için evde yapılacak işler! Aylık 3 bin lira ek gelir
Kadınlar için evde yapılacak işler
Kadınlar için evde yapılacak işler! Aylık 3 bin lira ek gelir
 
İş Fikirleri >> 01 Kasım 2020 - Saat: 19:00

Kadınlara ek gelir kazandıran iş fikirleri

1. Maske üretimi

Koronavirüs salgını nedeniyle maske kullanımı %97 oranında arttı. Evden maske üretip satışını yapabilirsiniz. Maske yapmak için tekstilcilerden çok ucuza metrelerce uzunlukta pamuklu tela maske yada nonwoen dokunmamış kumaş alabilirsiniz.

Maske lastiğinide yine internetten ucuza satın alabilirsiniz. Lastiğin bütünü 20 TL elli metre maske kumaşı 40 TL olduğunda yaklaşık size 3 bin adet maske çıkarır.

50 adet kutulu maske 20 TL  x  60 kutu  = 1200 TL para kazanırsınız. Maliyeti ise sadece 60 TL

En ilginç iş fikirleri için tıklayınız

2. Yorum yazma işi

Belli forumlarda facebook gruplarında ulusal marketlerin her zaman sattığı ürünler hakkında olumlu yorumlar yazarak para kazanabilirsiniz. Örneğin ; Bir bebek bezi piyasaya yeni sürüldü. Bu bez hakkında daima olumlu yorumlar yazarak popüler olabilir para kazanırsınız.

 

3. İplik toka paketleme işi

Kilo ile çok ucuza iplik ve toka alıp 50 gr'lık paketlerde tanesi 3 TL den satışını yapabilirsiniz.

 

4. Araçlara süs eşyası

Örneğin: Vites koluna özel tesbih , dikiz aynasına takmalı örgüler gibi ürünleri dikiş makinesinde hazır hale getirebilirsiniz. Araç arkasına özel süs havlu, araç camna özel perde geliştirebilirsiniz.

 

5. Pasta yaparak evden para kazanmak

Anlaşacağınız bir unlu mamülleri satış yeri yada pastane gibi iş yerlerine istenilen miktarda pasta üretebilirsiniz. Üstelik bu işin en güzel tarafı saati sizin belirlemeniz olmasıdır. İstenilen ürünü yapıp yada kendi becerileriniz kapsamında ürünleri satabilirsiniz.

 

6. Deprem sonrası kontrol cihazı

Almanya Zürihte bir Üniversitenin Makine ve Proses Mühendisliği Bölümünden bir ekip deprem sonrası enkaz altında kalan insanların ölü veya canlı olduklarını anlamak için böyle bir cihaz geliştirdiler.

Cihazda sensörler mevcuttur. İnsanlar enkaz altındayken nefeslerini ve yaydıkları kimyasalları tespit eden bu cihaz yer tespiti yapıp hayat kurtarıyor.

 

7. Kupa bardak baskısı

Günlük hayatta kullandığımız bardaklara isim, logo, imza, şekil gibi resimlerin baskısını yapıp para kazanabilirsiniz. Kupa bardak makinesi 3-5 bin lira arasındadır. Elektrik tüketimi oldukça azdır.

 

8. Mum Yapımı

Mum yapımı düşük yatırım iş fikridir. Bu iş evden de başlatılabilir. Balmumu yapmak için kalıp, malzeme gibi hammaddeye ihtiyacınız vardır. Toplu üretim için hazır mum makinesi satın almayı düşünebilirsiniz.

 

9. Kına paketleme işi

Düğün organizasyonlarında oldukça karlı işler arasındadır. Gelen her davetliye kına dağıtılsa çok fazla kar elde edilir. 

 
Facebook
-