Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Bip internet kazanma
Bip internet kazanma
Bip internet kazanma
 
TEKNOLOJİ >> 15 Ocak 2021 - Saat: 10:23

Bip internet kazanma

BiP'i sevdiklerine indirtenler kullanıcı başı 100 puan, ilk defa indiren kullanıcılar ise 10 puan kazanacaklar. 100 puan kazanma için kullanıcının son 1 aydır BiP kullanmıyor olması gerekmektedir. Toplamda eğer en fazla puan toplayanlar arasında 305.000 kişi arasında olursanız haftalık olarak 5 GB’a kadar çıkan ödüller sizin olur.

BiP hediye yarışı kampanyasında her hafta ödül kazanma şansına sahipsiniz. Buna göre BiP'i indirten ve ilk defa indiren kişiler arasında ilk 5000’e girenler haftalık olarak 5GB internet ödülü alacaklar. 
Sonraki 50.000 kişinin içinde olanlarsa günlük 2 GB internet
Sonraki 250.000 kişinin içinde olanlarsa günlük 1 GB ödül kazanacaklardır.

Kazandığınız internet hediye paketler haftalıksa hattınıza tanımlandıktan sonra 7 gün geçerliliği vardır. Eğer günlük paket kazandıysanız hattınıza tanımlama yapılmasıyla beraber 24 saat içinde kullanım gerçekleşmelidir. Bu paketler yenilenmemektedir. Zaten yarışma her hafta devam etmektedir; bu nedenle sürekli kazanma şansı doğar! BiP'i silip tekrar yüklemek puan kazandırmaz.

Hediye yarışı, her hafta Pazartesi günü saat 00.00’da başlar ve Pazar günü saat 23.59’a kadar devam eder. Pazar saat 23.59’dan sonra da diğer haftanın yarışması başlayacaktır. Kazanılan hediyeler ise takip eden hafta çarşamba saat 23.59’a kadar hatta tanımlanır. Yoğunluk sebebiyle zaman zaman gecikme olabilir.

Hediye yarışı ile kazandığınız ödüller yalnızca kampanya süresi içinde geçerli olmaktadır. Kampanya yurt içinde sürdürülmektedir ve paketin süresi boyunca hediyeleri kullanmanız mümkündür. Başka bir Turkcell kullanıcısına paketi devredemez veya transfer edemezsiniz.

 
Facebook
-