Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

En iyi rehber yedekleme programları
En hızlı rehber yedekleme programları
En iyi rehber yedekleme programları
 
BİLGİ REHBERİ >> 21 Temmuz 2020 - Saat: 13:12

1. MCBackup - My Contacts Backup

My Contacts Backup ile cihazınızdaki Adres Defterini, herhangi bir sunucuya veya senkronizasyona ihtiyaç duymadan kolayca yedekleyebilirsiniz. My Contacts Backup sayesinde tek bir dokunuşla rehberinizde tüm kişileri yedekleyip, vCard formatındaki .vcf uzantılı bu yedek dosyasını kendinize mail mesajı olarak gönderebilirsiniz.

 

Daha sonra eğer bir şekilde adres defteriniz tamamen veya kısmen silinirse, kendinize yolladığınız yedek dosyasını yine cihazınızda mail uygulaması ile açarak Kişilerinizi eski haline getirebilirsiniz. Rehberinizi geri dönmek için de uygulamamıza ihtiyaç duymazsınız. Tek ihtiyacınız olan bir mail uygulaması ve mail hesabınızda saklı duran VCF uzantılı yedek dosyasıdır.

 

Uygulamamız rehberinizi herhangi bir sunucuya da göndermez bu yüzden %100 güvenlidir. Ayrıca uygulamamızla aldığınız vcf uzantılı yedek dosyasını iPhone'da da açabilir ve rehberinizi oluşturabilirsiniz.

 

2. Easy Backup

Simpler Backup, doğrudan telefonunuzu kullanarak kişilerinizi yedeklemek ve geri yüklemek için en kolay yoldur. Tek bir dokunuşla tüm kişilerinizi yedekleyip kendinize e-posta eki olarak bir .vcf dosyası gönderebilirsiniz. .vcard dosyasını istediğiniz zaman posta kutunuzdan açarak tüm kişilerinizi kolayca geri yükleyebilirsiniz.

BAŞLICA ÖZELLİKLER

○ Kişilerini yedeklemek için bir kez tıkla!

 

○ Çevrimdışı Yedekleme. Hiçbir sunucuyla eşlemenize gerek yok. Tek yapmanız gereken, yedekleme dosyasını kendinize e-posta ile göndermek.

 

○ Basit Geri Yükleme - Tek yapmanız gereken, herhangi bir Android veya iPhone posta istemcisindeki .vcf dosyasına dokunmak.

 

○ Yedekleme dosyasının bir kopyasını Bilgisayarınıza kaydedin.

 

○ Kişileri VCF (VCard) Olarak Yedekleyin.

 

○ Hızlıca yedeklerini aktar Dropbox, Google Drive, SD Card

 

○ (Google, Exchange, Gmail, Adres defteri) hesapları arasında kişileri taşıyın

 

○ Kolay Yönetim - Yedeklediğiniz tüm kişiler, gelecekte kullanabilmeniz için otomatik olarak SD Kartınıza kaydedilir.

 

○ Kişilerinizi bir daha asla kaybetmeyin

İndirmek için : play.google.com/store/apps/details?id=com.simpler.backup

 
Facebook
-