Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Go Launcher ile Android uygulama gizleme (rootsuz) 2021
Android uygulama gizleme (rootsuz) 2021
Go Launcher ile Android uygulama gizleme (rootsuz) 2021
 
TEKNOLOJİ >> 07 Şubat 2021 - Saat: 20:41

Go Launcher ile Android'de Uygulamaları Gizleyin
 

Go Launcher, Play Store'daki en ünlü uygulamalardan biridir. Dışarıdaki milyonlarca kullanıcı tarafından kullanıldığında, cihazınızı kısa sürede stilize etmenize yardımcı olabilir. En önemlisi, onunla herhangi bir uygulamayı cihazınızın ekranından gizleyebilirsiniz. Tüm dünyada 200 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır ve akıllı telefon deneyiminizi yeniden tanımlamanın sofistike bir yolunu sağlar.

 

Cihazınızın genel görünümünü ve hissini Go Launcher'ı kullanarak da özelleştirebilirsiniz, çünkü başka birçok avantajı vardır. Kök olmayan uygulama gizleyicileri için bariz bir seçim olduğu ortaya çıktı. Go Launcher'ı kullanarak, herhangi bir uygulamayı köklendirme gerekmeden gizleyebilirsiniz. Bu kolay adımları takip ederek bunu yapabilirsiniz.

 

1. Başlamak için android cihazınıza Go Launcher'ı yüklemeniz gerekir. Bunu yapmak için Play Store sayfasını ziyaret edin ve indirin. Cihazınızın otomatik olarak kurmasına izin verin.

 

2. Şimdi, Go Launcher'ı cihazınız için Varsayılan başlatıcı uygulaması yapmanız gerekiyor. Bunun için öncelikle "ayarlar" bölümünü ziyaret edin. Şimdi "Uygulamalar" seçeneğini seçin. "Başlatıcı" seçeneğine dokunun ve varsayılan seçeneğiniz olarak Başlatıcı'ya Git'i seçin.

 

3. Varsayılan başlatıcı olarak Başlatıcı'yı Başlat'ı seçerek cihazınızın genel görünümünü başarıyla değiştirdiniz. Şimdi, ana ekranı ziyaret edin ve Uygulama çekmecesi seçeneğine gidin. Sol alt taraftaki "daha fazla" veya üç noktaya dokunun.

 

4. Burada epeyce seçenek görebilirsiniz. Başlamak için "Uygulamayı Gizle" seçeneğine dokunmanız yeterlidir.

 

5. "Uygulamayı Gizle" ye dokunduğunuz an, başlatıcı etkinleştirilecek ve gizlemek istediğiniz uygulamaları seçmenizi isteyecektir. Gizlemek istediğiniz uygulamaları işaretleyin ve "Tamam" düğmesine basın. Burada birden fazla uygulama seçebilirsiniz.

 

6. Gizlediğiniz uygulamalara erişmek için, aynı talimatı izleyin ve "Uygulamayı Gizle" seçeneklerini tekrar seçin. Önceden gizlediğiniz tüm uygulamaları size gösterecektir. Erişmek istediğiniz uygulamaya dokunun. Ayrıca, daha fazla uygulamayı gizlemek için "+" seçeneğini de seçebilirsiniz. Bir uygulamayı göstermek için, işaretini kaldırıp "tamam" düğmesine basmanız yeterlidir. Uygulamayı orijinal yerine geri götürür.

 

O kadar kolay değil mi? Artık herhangi bir uygulamayı cihazınızın ekranından gizleyebilir ve sorunsuz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Herhangi bir uygulamayı gizlemek için Go Launcher'ı kullanmak için bu kolay adımları uygulamanız yeterlidir.

Kaynak: drfone.wondershare.com/root/hide-apps-on-android-without-rooting.html

 
Facebook
-