Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Hastane MHRS randevu alma taktiği! En yeni telefon numaraları
Hastane randevu alma taktiği
Hastane MHRS randevu alma taktiği! En yeni telefon numaraları
 
BİLGİ REHBERİ >> 20 Şubat 2021 - Saat: 20:14

Hastane randevu alma taktiği 2021

Devlet hastanelerinden randevu almak için www.mhrs.gov.tr adresine giriş yapıp randevu alabilirsiniz.

Randevu için sadece Sağlık Bakanlığına bağlı hastaneler ( Devlet hastaneleri, Ağız diş sağlığı merkezleri ) için ALO 182'yi arayıp istediğiniz hastanede için randevu işlemini tamamlayabilirsiniz.

Hastane randevusu ilk defa 2012 yılında internet üzerinden alınmaya başladı. Hastane randevu sistemi sayesinde sıra bekleme sorununu ortadan kaldırıp hekim iş gücünün etkin kullanılmasını sağlamaktır. Yada internet üzerinden Merkezi Hekim Randevu Sistemi mhrs.gov.tr adresine girip:

 

1- TC kimlik numarası ve şifre yazıp sisteme giriş yapınız ( Sisteme e-devlet ilede giriş yapabilirsiniz )

2- Giriş yaptıktan sonra bulunduğunuz şehirdeki hastane listesini seçip istediğiniz poliklinikten randevu günü ve saatini seçip randevu alabilirsiniz.

 

MHRS Hastane randevu alamıyorum ne yapmalıyım

1. Randevu alıp gitmemezlik yaparsanız sistem sizi bekletebilir. Tabi bu görüşler varsayımdır. Kesin olarak böyle bir şey söz konusu değildir. Fakat randevu alıp gitmediğinizde başka insanların hakkına girdiğinizi unutmayınız.

2. Hastanenizde almak istediğiniz bölüm var mı yok mu mutlaka kontrol edin. O bölümde doktor o tarihte görev yapıyormu kontrol edin

3. MHRS'den randevu almaya çalışırken alamıyorsanız aynı anda başka biride sizin istediğiniz bölüm ve doktoru seçmiş olabilir. Sistem o anda ilk giriş yapıp tamam onayı butonuna basana öncelik verir.

 

En yeni telefon numaraları

182 Alo MHRS

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

0312 471 8350

 
Facebook
-