Rehber Bilgi

Rehber Bilgi

Trendyol indirim kodu
Trendyol indirim kodu ve kuponu
Trendyol indirim kodu
 
TEKNOLOJİ >> 11 Temmuz 2020 - Saat: 17:20

Trendyol indirim kuponu 

20 TL İndirim kodu   :    YAZ20

10 TL indirim kodu  : DANLA10

 

Trendyol müşteri hizmetleri iletişim numarası

0212 331 0200

 

PARAF İLE TRENDYOL ‘DA 30 TL İNDİRİM!

01-30 Nisan 2020 tarihleri arasında Trendyol.com sitesinde ve mobil uygulamasında Paraf POS’larından tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri işlemlerde anında 30 TL indirim uygulanacaktır.
İndirim ödeme sayfasında kredi kart numarası girildiğinde otomatik olarak yansıtılacak olup, ödeme sonrası bir indirim olmayacaktır.
Sepet tutarı, indirimli tutar olarak revize edildiği görüldükten sonra ödeme yapılmalıdır.
Alışveriş tutarının kargo ücreti ve vade farkı hariç kısmı indirime tabii tutulur.
İndirim alışveriş sırasında yapılacak olup Paraf ekstresinde herhangi bir indirim uygulanmayacaktır.
Kampanya müşteri bazlıdır, her müşteri kampanyadan bir kez yararlanacaktır.
Kampanyaya ilişkin geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacaktır.
Paraf, Parafly, Parafree, Sanal kartlar ve ek kartlar ile yapılan işlemler kampanyaya dahil olup, Business kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ile iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil değildir.
İptal/iade sonrasında indirim tutarı iadesi yapılmaz veya yeniden kullanım hakkı verilemez.
Ürünlerdeki indirimli fiyat üzerine uygulanan özel kampanyalar ile Paraf indirim kampanyası birlikte kullanılamaz.
Kampanya, "Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir." açıklaması bulunmayan butiklerde geçerlidir.
Kampanya başka bir kampanya ve / veya indirim koduyla birleştirilemez.
 

VISA KARTINI İLK KEZ KAYDET, 40 TL İNDİRİM HESABINA GELSİN!

Bu kampanya DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş (“Trendyol”) ve Visa Europe Service Inc. (“VISA”) tarafından düzenlenmektedir.

1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında trendyol.com'da Visa logolu tüm bireysel ve ticari kredi, banka ve ön ödemeli kartlar ile yapılacak alışveriş sonrasında Visa kartının ilk kez kaydedilmesi halinde geçerlidir. İndirim kodunun geçerliliğini kaybetmemesi için Visa kartlarının kayıtlı kalması gerekmektedir.

İndirim kuponu 15 Temmuz 2020 tarihinde trendyol.com'a kayıtlı üyelik hesabına yüklenecektir.

İndirim kuponu ile ilgili bilgilendirme, hak eden müşterilere kampanyanın bitiş tarihinden itibaren 3 gün içerisinde push bildirimi yoluyla yapılacaktır.

1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında kazanılan 40 TL değerindeki indirim kuponu 15-30 Temmuz tarihleri arasında trendyol.com'da tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

İndirim kodu, trendyol.com ödemeler sayfasında “İndirim Kuponu/ Kodu” alanına girilerek aktifleştirilir.

Kampanya için kazanılan indirim kuponu yukarıda belirtilen tarihler itibariyle kullanılmadığı durumda kullanıma kapatılacak, tekrar aktif hale getirilmeyecek ve yenisi ile değiştirilmeyecektir.

40 TL değerindeki indirim bölünemez, birleştirilemez ya da paraya çevrilemez.

Bir alışveriş sırasında sadece bir indirim kullanılabilir.

İndirim kampanyasından her bir katılımcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Önceki kart kaydetme kampanyalarından yararlanan hesaplar, farklı Visa kartı kaydederek kampanyadan yeniden yararlanamamaktadırlar.

Kampanya www.trendyol.com web sitesinde, mobil web sitesinde ve mobil uygulamasında geçerli olacaktır.

İndirim, indirim kodunun kullanıldığı alışveriş sırasında gerçekleşecektir.

Bu kampanya, trendyol.com'da yapılan diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez.

Trendyol ve Visa her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklıklardan VISA ve iştirakleri sorumlu değildir.

Katılım koşullarını www.trendyol.com internet sitesinden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.
 

TRENDYOL ALIŞVERIŞLERINIZE 75 TL MAXIPUAN!

Maximum Mobil’e özel, Trendyol'dan 1-31 Temmuz 2020 tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri ikinci alışverişinizden itibaren her 300 TL ve üstü alışverişinize 25 TL; toplamda 75 TL MaxiPuan!

Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles), Bankamatik Kartları ve MaxiPara Kart kullanılarak yapılan alışverişler.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Genç Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan

işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı: MaxiPuanlarınız 16 Temmuz 2020 tarihinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 15 Ağustos 2020’dir. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75

TL MaxiPuan kazanabilir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade

edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek Koşullar: Kampanya Trendyol'dan tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişleri kapsamakta olup, firmaların fiziki mağazalarından yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Alışverişlerin online ödeme ile yapılması gerekmekte olup kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
 
YEDİGÜN İLE 75 TL'YE KADAR HEDİYE ÇEKİ

Kampanyaya 30.09.2020 (saat 23.59) tarihine kadar T.C. sinirlari içinde satilan yedigün 1L ürünleri̇ni̇n beyaz kapaklari altindaki şifreleri kazandirio uygulamasinda kullanarak katilabilirsiniz.

Her bir başarili katilimda günlük 250 mb, 1 gb veya 2 gb i̇nternet paketleri, trendyol.com internet sitesi veya uygulamasinda geçerli 15TL, 45TL veya 75TL hediye çekleri, tv plus’tan 1 haftalik tv + keyif paketi veya 101 plus mobi̇l uygulamasinda geçerli 25.000 çip hediyelerinden birini kazanabilirsiniz.

30.09.2020 (saat 23.59) itibariyle şifreler geçerliliğini yitirir. kampanyaya katilan herkes tamami kazandir uygulamasinda bulunan koşullari kabul etmi̇ş sayilir.

Kampanya danişma hatti: 08502207062

 
Facebook
-